Facebook sinkronizacija

[img src="img/portal/op-facebook-sinkronizacija.png"/] Nakon predaje oglasa na OP-u, možete podijeliti vaš oglas na Facebook grupe za podjelu prijevoza.

Neka vaš oglas vidi više od 100 000 korisnika!

Nakon što podijelite oglas, vaš oglas postaje vidljiv brojnoj populaciji na Facebooku koja prijevoz traži putem tih FB grupa!

Jednostavno upravljanje vašim FB oglasima

Osim nove publike dobivate mogućnost upravljanja svim vašim FB oglasima sa jednog mjesta (OP). Jedan klik vas dijeli da aktivirate/deaktivirate sve vaše oglase koji se nalaze u raznim FB grupama.

Budite u toku putem FB notifikacija

Dijeljenje oglasa na Facebook vam također omogućava da budete obaviješteni putem Facebook notifikacija o svim akcijama koje se dese na vašim OP oglasima! Svaki komentar koji dobijete na vaš OP oglas pojavit će se i na FB oglasu, a vi ćete to onda uočiti putem FB notifikacija. Zahtjeve "uskoči & pokupi" ćemo vam također prikazati u komentarima FB oglasa.

Znamo da ne volite ispunjavati dosadne forme prilikom predaje oglasa, zato smo maknuli dosadne forme. Od sada predajete oglas na OP-u na isti način kao što to radite na Facebooku, dovoljno je samo utipkati tekst, a OP će razumjeti što ste napisali i ispuniti formu umjesto vas! :)
1478029891 Božidar Štimac
Comment (0)
0
0
sponsored ads Submit request
op news See all news

Uskoči & Pokupi

"Uskoči & Pokupi" je opcija koja vam omogućava da se sa jednim klikom prijavite na nečiji oglas. Nakon poslanog zahtjeva autor oglasa dobiva obavijest o novom zahtjevu te vas može i ne mora prihvatiti. Ukoliko vas prihvati vi dobivate obavijest o tome, te se od vas očekuje zadnji korak da potvrdite da ste još uvijek zainteresirani. Tek nakon vaše potvrde se smatra da ste dogovorili prijevoz. Ova opcija se zove "uskoči" ili "pokupi" iz perspektive jeste li vi putnik ili vozač, no ponašanje opcije je jednako za obje varijante!

Čemu potvrđivanje?

Potvrđivanje omogućava da pošaljete više zahtjeva na više različitih oglasa, te ukoliko vas više autora prihvati smatra se da ste dogovorili samo onaj prijevoz koji ste potvrdili.

Odustajanje

Odustajanjem se smatra otkazivanje onih dogovora koji su potvrđeni. Odustajanje dovodi u lošu poziciju drugu stranu, bila ona vozač ili putnik. U slučaju da zaista morate odustati, poduzmite sve što trebate kako bi to izveli što bezbolnije za drugu stranu.
Za početak pročitajte više o odustajanju.

Pretraživanje oglasa

[img src="img/portal/letter-map.png"/] Pretraživati oglase možete na sljedeće načine:
  • Zagreb-Rijeka (Standarno grad-grad)
  • Prečko - Rijeka (kvart - grad)
  • Slavonija - Istra (regija - županija)
  • Varaždin, Zagreb - Rijeka, Pazin (višestruko zadano polazište / odredište)
  • Hrvatska - Njemačka (država-država)
Na isti način kao što možete unositi mjesta za pretraživanje oglasa, možete koristiti i kod predaje oglasa!

Višestruko zadano polazište ili odredište

Ukoliko ste vozač i višestruko zadate polazište ili odredište, dodatne točke će označivati mjesta kroz koja prolazite. Npr. ukoliko vozite iz Splita za Osijek, OP će vam nuditi putnike sa svih realnih ruta koje spajaju Split - Osijek. Ukoliko vi putujete preko Zagreba, to možete naznačiti na način: Split, Zagreb - Osijek. Dodatna mjesta unosite onim redosljedom kao što ih prolazite!