Oglasnik prijevoza - carpooling servis

[img src="img/gallery/car-share.jpeg"/]
Oglasnik prijevoza je besplatan (carpooling) servis koji vam omogućava jednostavno sklapanje putovanja s osobama koje putuju na sličnim ili istim relacijama. Bilo da ste vi vozač i htjeli biste popuniti prazna mjesta u svojem automobilu ili ste putnik i tražite odgovarajući prijevoz, nalazite se na pravom mjestu jer Oglasnik prijevoza će vam omogućiti pronalazak suputnika da međusobno podijelite troškove i da svi zajedno putujete jeftinije.

Ovaj novi način putovanja vam može donijeti ugodna iskustva i nova poznanstva, ali nažalost, svi smo svjesni da su moguća i neugodna iskustva i da je to najveći nedostatak ovakvog načina putovanja. Vaša vam sigurnost treba biti na prvom mjestu, a mi smo se potrudili da vam to omogućimo. Stoga savjesno koristite ovaj servis i proučite u sekciji o sigurnosti koje mjere opreza možete poduzeti.

[note]Vaša vam sigurnost mora biti na prvom mjestu. [a href='portal/sigurnost']Pročitaj više[/a] o sigurnosti.[/note]
1371835931 Božidar Štimac
Comment (0)
0
0
sponsored ads Submit request
op news See all news

Uskoči & Pokupi

"Uskoči & Pokupi" je opcija koja vam omogućava da se sa jednim klikom prijavite na nečiji oglas. Nakon poslanog zahtjeva autor oglasa dobiva obavijest o novom zahtjevu te vas može i ne mora prihvatiti. Ukoliko vas prihvati vi dobivate obavijest o tome, te se od vas očekuje zadnji korak da potvrdite da ste još uvijek zainteresirani. Tek nakon vaše potvrde se smatra da ste dogovorili prijevoz. Ova opcija se zove "uskoči" ili "pokupi" iz perspektive jeste li vi putnik ili vozač, no ponašanje opcije je jednako za obje varijante!

Čemu potvrđivanje?

Potvrđivanje omogućava da pošaljete više zahtjeva na više različitih oglasa, te ukoliko vas više autora prihvati smatra se da ste dogovorili samo onaj prijevoz koji ste potvrdili.

Odustajanje

Odustajanjem se smatra otkazivanje onih dogovora koji su potvrđeni. Odustajanje dovodi u lošu poziciju drugu stranu, bila ona vozač ili putnik. U slučaju da zaista morate odustati, poduzmite sve što trebate kako bi to izveli što bezbolnije za drugu stranu.
Za početak pročitajte više o odustajanju.

Pretraživanje oglasa

[img src="img/portal/letter-map.png"/] Pretraživati oglase možete na sljedeće načine:
  • Zagreb-Rijeka (Standarno grad-grad)
  • Prečko - Rijeka (kvart - grad)
  • Slavonija - Istra (regija - županija)
  • Varaždin, Zagreb - Rijeka, Pazin (višestruko zadano polazište / odredište)
  • Hrvatska - Njemačka (država-država)
Na isti način kao što možete unositi mjesta za pretraživanje oglasa, možete koristiti i kod predaje oglasa!

Višestruko zadano polazište ili odredište

Ukoliko ste vozač i višestruko zadate polazište ili odredište, dodatne točke će označivati mjesta kroz koja prolazite. Npr. ukoliko vozite iz Splita za Osijek, OP će vam nuditi putnike sa svih realnih ruta koje spajaju Split - Osijek. Ukoliko vi putujete preko Zagreba, to možete naznačiti na način: Split, Zagreb - Osijek. Dodatna mjesta unosite onim redosljedom kao što ih prolazite!