Prednosti registriranih korisnika

Šira ponuda oglasa

Oglasi koji su predviđeni samo za muškarce ili samo za žene, uopće se ne prikazuju neregistriranim korisnicima!

Predavanje vlastitih oglasa

Kao registrirani korisnik možete besplatno predavati vlastite oglase i na taj način daleko povećati mogućnost da nađete odgovarajući prijevoz ili željene putnike.

Uskoči & Pokupi

Kao registrirani korisnik možete se dogovarati za prijevoz putem svega par klikova pomoću značajke "Uskoči & Pokupi".

Slanje privatnih poruka

Kao registrirani korisnik možete slati privatne poruke drugim registriranim članovima. Neki oglasi nemaju uopće kontakt podatke poput mobitela, stoga niste u mogućnosti slati upite za takve oglase!

Favorizirani korisnici

Kao registrirani korisnik možete favorizirati željene korisnike i na taj način lakše pronaći njihove oglase!

Feedback

Registrirani korisnici imaju mogućnost davanja povratne ocjene ostalim registriranim članovima.Na taj način povećavamo kvalitetu i sigurnost unutar ove zajednice.

Povjerenje

Kao registrirani korisnik prikazujete se ovoj zajednici putem komentara i ocjene drugih korisnika. Na taj način imate priliku steći povjerenje ostalih članova i samim time povećavate mogućnost da pronađete željeni prijevoz ili putnike. Puno ime i prezime ulijeva više povjerenja ostalim korisnicima.

Registriraj se ovdje!
1371838122 Božidar Štimac
Comment (0)
0
0
sponsored ads Submit request
op news See all news

Uskoči & Pokupi

"Uskoči & Pokupi" je opcija koja vam omogućava da se sa jednim klikom prijavite na nečiji oglas. Nakon poslanog zahtjeva autor oglasa dobiva obavijest o novom zahtjevu te vas može i ne mora prihvatiti. Ukoliko vas prihvati vi dobivate obavijest o tome, te se od vas očekuje zadnji korak da potvrdite da ste još uvijek zainteresirani. Tek nakon vaše potvrde se smatra da ste dogovorili prijevoz. Ova opcija se zove "uskoči" ili "pokupi" iz perspektive jeste li vi putnik ili vozač, no ponašanje opcije je jednako za obje varijante!

Čemu potvrđivanje?

Potvrđivanje omogućava da pošaljete više zahtjeva na više različitih oglasa, te ukoliko vas više autora prihvati smatra se da ste dogovorili samo onaj prijevoz koji ste potvrdili.

Odustajanje

Odustajanjem se smatra otkazivanje onih dogovora koji su potvrđeni. Odustajanje dovodi u lošu poziciju drugu stranu, bila ona vozač ili putnik. U slučaju da zaista morate odustati, poduzmite sve što trebate kako bi to izveli što bezbolnije za drugu stranu.
Za početak pročitajte više o odustajanju.

Pretraživanje oglasa

[img src="img/portal/letter-map.png"/] Pretraživati oglase možete na sljedeće načine:
  • Zagreb-Rijeka (Standarno grad-grad)
  • Prečko - Rijeka (kvart - grad)
  • Slavonija - Istra (regija - županija)
  • Varaždin, Zagreb - Rijeka, Pazin (višestruko zadano polazište / odredište)
  • Hrvatska - Njemačka (država-država)
Na isti način kao što možete unositi mjesta za pretraživanje oglasa, možete koristiti i kod predaje oglasa!

Višestruko zadano polazište ili odredište

Ukoliko ste vozač i višestruko zadate polazište ili odredište, dodatne točke će označivati mjesta kroz koja prolazite. Npr. ukoliko vozite iz Splita za Osijek, OP će vam nuditi putnike sa svih realnih ruta koje spajaju Split - Osijek. Ukoliko vi putujete preko Zagreba, to možete naznačiti na način: Split, Zagreb - Osijek. Dodatna mjesta unosite onim redosljedom kao što ih prolazite!