Safety first

Sigurnost je najbitnija

Vaša sigurnost je najbitniji faktor, stoga smo mi stavili glavni naglasak na sigurnost i potrudili se da vam omogućimo što veću kontrolu kod izbora svojih suputnika. Ipak sve odluke ostaju na vama i vi morate savjesno koristiti mogućnosti koje vam nudimo kako biste kvalitetu prijevoza stavili ispred kvantitete.
1371831556 Božidar Štimac
Comment (0)
0
0

Feedback

Ova značajka se odnosi na mogućnost komentiranja i ocjenjivanja ostalih članova ovog servisa. Ukoliko ste se vozili s određenim članom, budite slobodni ocjeniti njegov profil. Ocjenjivanje tuđih profila uvelike pomaže ostalim članovima procjeniti kvalitetu korisnika. Svaki korisnik može dati samo jednu ocjenu za nečiji profil. Komentiranje tuđih profila je također veoma pozitivno za carpooling zajednicu da iskreno date svoje mišljenje o drugim korisnicima. Takva povratna informacija pridonosi većoj sigurnosti za sve nas!

Komentirajte i ocjenjujte druge korisnike!

1371842575 Božidar Štimac
Comment (0)
0
0

Verificirani korisnici

Verificirani korisnici su korisnici koji su nam dali uvid u svoj pravi identitet putem osobnih dokumenata. Mi smo uvidom u njihove osobne dokumente preuzeli kopije istih te ih arhivirali u našu bazu podataka. Nakon verifikacije ažuriramo i osobne podake na njihovom profilu, koji nakon toga više nisu izmjenjivi od strane korisnika.

Savjesno birajte s kime se vozite i uvijek dajte prednost verificiranim korisnicima!

Postanite verificirani korisnik ispunite prijavnicu
1371843510 Božidar Štimac
Comment (0)
0
0

Facebook profili

Mnogi korisnici imaju povezan Facebook profil sa svojim OP profilom. Proučavanje korisničkih Facebook profila vam može bolje ukazati tko je vaš potencijalni suputnik. Facebook profili s malo slika i malo prijatelja su nepouzdani!
1478111580 Božidar Štimac
Comment (0)
0
0
sponsored ads Submit request
op news See all news

Uskoči & Pokupi

"Uskoči & Pokupi" je opcija koja vam omogućava da se sa jednim klikom prijavite na nečiji oglas. Nakon poslanog zahtjeva autor oglasa dobiva obavijest o novom zahtjevu te vas može i ne mora prihvatiti. Ukoliko vas prihvati vi dobivate obavijest o tome, te se od vas očekuje zadnji korak da potvrdite da ste još uvijek zainteresirani. Tek nakon vaše potvrde se smatra da ste dogovorili prijevoz. Ova opcija se zove "uskoči" ili "pokupi" iz perspektive jeste li vi putnik ili vozač, no ponašanje opcije je jednako za obje varijante!

Čemu potvrđivanje?

Potvrđivanje omogućava da pošaljete više zahtjeva na više različitih oglasa, te ukoliko vas više autora prihvati smatra se da ste dogovorili samo onaj prijevoz koji ste potvrdili.

Odustajanje

Odustajanjem se smatra otkazivanje onih dogovora koji su potvrđeni. Odustajanje dovodi u lošu poziciju drugu stranu, bila ona vozač ili putnik. U slučaju da zaista morate odustati, poduzmite sve što trebate kako bi to izveli što bezbolnije za drugu stranu.
Za početak pročitajte više o odustajanju.

Pretraživanje oglasa

[img src="img/portal/letter-map.png"/] Pretraživati oglase možete na sljedeće načine:
  • Zagreb-Rijeka (Standarno grad-grad)
  • Prečko - Rijeka (kvart - grad)
  • Slavonija - Istra (regija - županija)
  • Varaždin, Zagreb - Rijeka, Pazin (višestruko zadano polazište / odredište)
  • Hrvatska - Njemačka (država-država)
Na isti način kao što možete unositi mjesta za pretraživanje oglasa, možete koristiti i kod predaje oglasa!

Višestruko zadano polazište ili odredište

Ukoliko ste vozač i višestruko zadate polazište ili odredište, dodatne točke će označivati mjesta kroz koja prolazite. Npr. ukoliko vozite iz Splita za Osijek, OP će vam nuditi putnike sa svih realnih ruta koje spajaju Split - Osijek. Ukoliko vi putujete preko Zagreba, to možete naznačiti na način: Split, Zagreb - Osijek. Dodatna mjesta unosite onim redosljedom kao što ih prolazite!