Verification

Verificiranjem korisničkih računa podižemo razinu sigurnosti unutar naše zajednice. Pročitajte više o verificiranim korisnicima.

Ukoliko želite verificirati vaš korisnički račun, molimo vas ispunite sljedeću prijavnicu za verifikaciju.

Nakon što ispunite prijavnicu i pošaljete zahtjev, naši agenti će biti obavješteni da se želite verificirati. Prvi slobodni agent na vašem području će vam se javiti da se individualno s vama dogovori o terminu verifikacije.

Za verifikaciju vam je potrebna kopija osobne iskaznice koju ćete predati našem agentu uz predočenje originalnog dokumenta.

Nakon verifikacije mi ćemo arhivirati vaše osobne podatke i nećemo ih zloupotrebljavati sukladno uvjetima korištenja. Nakon verifikacije više nećete moći uređivati svoje osobne podatke. Vaše ime, prezime, dob i spol će biti javno vidljivi.

U slučaju sigurnosnih razloga, zadržavamo pravo da iznesemo vaš identitet, što i jest razlog verifikacije!

Zahtjev za verifikaciju možete slati isključivo s korisničkog računa kojeg želite verificirati!

Verifikacija je besplatna iako možete putem verifikacije donirati 20kn da se pokriju troškovi rada naših agenata.

Application for verification

Mobile number:
Address:
The remaining characters:
Enter the address where we can find you. This address will not be associated with your account and will not be displayed on it!
Your comment:
The remaining characters:
Add a comment, e.g. specify the time that suits you to call you...
Donacija: Da Ne
If you want to donate 20 kn for the work of our agents, select the "YES".
Submit verification request
sponsored ads Submit request
op news See all news

Uskoči & Pokupi

"Uskoči & Pokupi" je opcija koja vam omogućava da se sa jednim klikom prijavite na nečiji oglas. Nakon poslanog zahtjeva autor oglasa dobiva obavijest o novom zahtjevu te vas može i ne mora prihvatiti. Ukoliko vas prihvati vi dobivate obavijest o tome, te se od vas očekuje zadnji korak da potvrdite da ste još uvijek zainteresirani. Tek nakon vaše potvrde se smatra da ste dogovorili prijevoz. Ova opcija se zove "uskoči" ili "pokupi" iz perspektive jeste li vi putnik ili vozač, no ponašanje opcije je jednako za obje varijante!

Čemu potvrđivanje?

Potvrđivanje omogućava da pošaljete više zahtjeva na više različitih oglasa, te ukoliko vas više autora prihvati smatra se da ste dogovorili samo onaj prijevoz koji ste potvrdili.

Odustajanje

Odustajanjem se smatra otkazivanje onih dogovora koji su potvrđeni. Odustajanje dovodi u lošu poziciju drugu stranu, bila ona vozač ili putnik. U slučaju da zaista morate odustati, poduzmite sve što trebate kako bi to izveli što bezbolnije za drugu stranu.
Za početak pročitajte više o odustajanju.

Pretraživanje oglasa

[img src="img/portal/letter-map.png"/] Pretraživati oglase možete na sljedeće načine:
  • Zagreb-Rijeka (Standarno grad-grad)
  • Prečko - Rijeka (kvart - grad)
  • Slavonija - Istra (regija - županija)
  • Varaždin, Zagreb - Rijeka, Pazin (višestruko zadano polazište / odredište)
  • Hrvatska - Njemačka (država-država)
Na isti način kao što možete unositi mjesta za pretraživanje oglasa, možete koristiti i kod predaje oglasa!

Višestruko zadano polazište ili odredište

Ukoliko ste vozač i višestruko zadate polazište ili odredište, dodatne točke će označivati mjesta kroz koja prolazite. Npr. ukoliko vozite iz Splita za Osijek, OP će vam nuditi putnike sa svih realnih ruta koje spajaju Split - Osijek. Ukoliko vi putujete preko Zagreba, to možete naznačiti na način: Split, Zagreb - Osijek. Dodatna mjesta unosite onim redosljedom kao što ih prolazite!